FAQ

Worden er proeftrainingen aangeboden
?

Het is mogelijk om een proeftraining te volgen. Voor het afspreken van een proeftraining kunt u contact opnemen met Joost Franke 06 53340880 of een mail sturen aan info@tennis-padelacademy.nl.

Is het nog mogelijk om trainingen te volgen terwijl de trainingen al begonnen zijn?

Als het seizoen nog niet al te ver gevorderd is kunnen we zeker nog kijken of we een plekje kunnen vinden. Je betaalt dan altijd alleen voor het aantal resterende tennistrainingen.

Wat zijn de trainings periodes?

Het zomerseizoen loopt van 1 april t/m 30 september. Het winterseizoen loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Het kan weleens voorkomen dat een eerste of een laatste training van het seizoen in het andere seizoen valt.

Is het mogelijk om gemiste trainingen in te halen?

In principe ben je zelf verantwoordelijk voor het bijwonen van de trainingen. In overleg met de trainer kan er worden gekeken of er mogelijkheden zijn een training een keer in te halen. Dit is echter nooit een garantie en moet worden gezien als een service vanuit Franke Tennis en Padelacademy.

Als ik me inschrijf wordt er dan meteen geld van een rekening afgehaald?

Nee, u ontvangt een mail met hierin een link voor het betalen van de trainingen.

Welke spullen heb ik nodig voor de eerste training?

Sportkleding, tennisschoenen, een bidon en als je die hebt een tennisracket. Mocht je zelf nog geen racket hebben dan kun je er één van ons lenen.

Algemene voorwaarden / AVG

Link naar de algemene voorwaarden

Tennis Padel Academy Joost Franke